Rastem s knjigo / Könyvvel növekszem

»… otok je za nas cilj želje in hrepenenja, otok je pustolovščina in navdih, otok je lepota in modrost, otok je daleč od ljudi in vendar na njem živijo ljudje – otok je živo bitje, čeprav je iz kamna in prsti, otok je na neki način človek, otok sem jaz, si ti, smo mi.« (Mate Dolenc: Otok se očisti; odlomek)

 

V petek, 4.6.2021 smo v sklopu projekta Rastem s knjigo obiskali mestno knjižnico z učenci  druge triade. Knjižničarka je predstavila mestno knjižnico; oddelke, klasifikacijo, podala veliko splošnih  informacij o delovanju knjižnice. Učenci so radovedno spraševali ter si ogledovali knjižnične police. Ob koncu srečanja je vsak učenec prejel knjigo Matea Dolenca; Kako dolg je čas.

Vsem učencem želimo prijetno branje.

Link do predstavljene knjige; Kako dolg je čas: https://www.youtube.com/watch?v=njolGzFyY3c


Pénteken, 2021. 6. 4-én iskolánk tanulói a Könyvvel növekszem projekt keretében ellátogattak a városi könyvtárba. A könyvtárosnő bemutatta a könyvtárat és tevékenységeit, sok információval gazdagított bennünket. A tanulók érdeklődve kísérték végig a bemutatót és a könyvtár polcait. Minden tanuló ajándékba megkapta Mate Dolenc; Kako dolg je čas című könyvét.

Minden tanulónak kellemes olvasást kívánunk.

Link a bemutatott könyvhöz: https://www.youtube.com/watch?v=njolGzFyY3c.

 

no images were found

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 
 

Več prispevkov iz Pretekli

 
 
 
 
 
 
Dostopnost